BAG EN GOD MEDARBEJDER

ER DER EN GOD COACH

CHEFEN VS. COACHEN

Mange ledere forstår ikke hvor kritisk coaching er for deres medarbejderes udvikling og præstation. Vores ledelsescoaching program Coaching Essentials®, lærer dine ledere, hvordan man coacher - ikke kun leder - sine medarbejdere effektivt. For at skabe et arbejdsmiljø baseret på tillid og selvstændighed, der er med til at øge produktiviteten og levere forbedrede resultater på bundlinjen.

Organisationer der effektivt uddanner deres ledere i at coache har 130% større chance for at realisere et stærkere forretningsresultat og oplever 39% stærkere resultat gennem engagement, produktivitet og kundeservice.*

Så hvorfor er det kun fem procent af organisationer, der har uddannet ledere i at coache deres teammedlemmer?

HVORDAN FÅR DU DET BEDSTE FREMI DINE MEDARBEJDERE?

Når du integrerer coachingviden og færdigheder ind i din ledelsestræning, skaber du meget effektive ledere, der ved hvordan de coacher deres team til at skabe gode relationer, øget tillid og hjælpe hver person til at yde sit bedste.

FREMSKYND LÆRING & UDVIKLING

Ledere der coacher, giver præcis den rigtig mængde vejledning og support, som hjælper deres medarbejdere til at lære og udvikle sig hurtigt.

SKAB SELVSTÆNDIGE PROBLEMLØSERE

Teammedlemmer opnår selvtillid gennem coaching og bliver selvhjulpne problemløsere, hvilket er fundamentet i nutidens fleksible organisationer.

FASTHOLD JERES
TALENTER

Medarbejdere der bliver coachet er mere engagerede, mere investerede og der er større sandsynlighed for at de støtter op om og bliver i organisationen.

OPBYG STYRKEN PÅ LEDELSESBÆNKEN

Ledere der lærer at coache, udvikler kompetente, dygtig teammedlemmer der en dag vil blive jeres kommende ledere.

SKAB EN VEDVARENDE
COACHING KULTUR

Vi ved at I gerne vil have jeres ledere til at være så effektive som muligt når det kommer til udvikling af deres teammedlemmer, og her kan vores Coaching Essentials program hjælpe.

Coaching Essentials er et færdighedsbaseret, praktisk uddannelsesprogram. Det er designet til at lære den tankegang, de færdigheder og den strukturerede proces, som jeres ledere har brug for til at få det bedste frem i deres medarbejdere.

Coaching Essentials programmet følger de kernekompetencer inden for coaching der er defineret af the International Coaching Federation. Programmet er udviklet af Blanchards Master Certified Coaches, der har instrueret ledere i coachingfærdigheder i mere end to årtier.

Med en coachende ledelsesstil vil jeres ledere vide hvordan de kan udvikle deres medarbejdere, og I vil se bedre resultater i organisationen.

Klar til at komme i gang?

Coaching Essentials vil give jeres ledere de coaching egenskaber de har brug for, så de effektivt kan udvikle deres medarbejdere.

* High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associates