UDDANNELSE DER

IMØDEKOMMER JERES BEHOV

JERES VEJ TIL AT SKABE
VERDENS BEDSTE LEDERE

Vores gennemprøvede proces guider hvordan vi arbejder med jer for at definere, planlægge, udføre og evaluere et vellykket læringsforløb. I fortæller os om jeres vanskeligste ledelsesudfordringer og vi hjælper dig hele vejen igennem til at lave en strategi og et træningsprogram, der opnår succes inden for disse områder.


FÅ JERES UDDANNELSESLØSNING LEVERET

Vores innovative lederudviklingsprogrammer er baseret på flere års forskning i adfærd, kombineret med erfaringer omkring det at skabe fleksible programmer, der vil ændre både jeres ledere og jeres organisation. Vi har allerede uddannet millioner af ledere—nu er det tid til at vi uddanner jeres ledere.

Identifying on-site training needs | Ken Blanchard
ON-SITE UDDANNELSE

Med hundredvis af undervisere verden over, kan vi levere engagerende og inspirerende face-to-face udviklingsforløb, der er målrettet jeres ledelsesmæssige udfordringer og som efterfølgende vil give resultater på bundlinjen med det samme.

Training for Trainers training needs assessment | Ken Blanchard
CERTIFICERINGSFORLØB

Vores certificeringsforløb udvikler dig til at formidle Blanchards udviklingsprogrammer. Efterfølgende kan du undervise i programmerne internt i din organisation. Vi tilbyder både on-site uddannelser, der kan være nyttigt i forbindelse med at uddanne mange trænere samtidig i jeres organisation, eller åbne certificeringskurser hvis der kun er få deltagere fra jeres organisation.

Virtual training leadership development plan | Ken Blanchard
VIRTUEL UDDANNELSE

Vores undervisere er klar til at levere virtuelle uddannelsessessioner. Det betyder at ledere og teammedlemmer kan få adgang til fantastisk undervisning fra deres skriveborde. Vi kan også anvende en blandet løsning der kombinerer face-to-face og virtuelle sessioner, hvilket kan minimere jeres rejsetid og budget.

Training needs assessment for custom designed leadership training
SKRÆDDERSYET LØSNING

Vi kan lave en skræddersyet løsning, der specifikt vedrører jeres organisation eller branche. Det betyde at vi kan tilpasse programmets design, lave specifikke uddannelsesmaterialer eller modificere den sædvanlige leveringsmetode for at sikre at udannelsen bliver så relevant og effektfuld som muligt.

Evaluating leadership development programs with public workshops
ÅBNE KURSER

Vores åbne kurser er en mulighed for enkeltpersoner eller virtuelt forbundne teams at deltage i Blanchards lederudviklingsprogrammer. Det kan også bruges til at vurdere et program på forhånd, inden man lancerer et større uddannelsesinitiativ i organisationen.

Get inspired identifying your training needs with keynote speakers
INSPIRERENDE TALERE

Medlemmer i vores eksklusive gruppe kan levere inspirerende, berigende, energifyldte og informative keynotes til erhvervs- og branchearrangementer. Vi vil sætte pris på muligheden for at diskutere måder I kan få fremdrift i jeres organisation.

LAD OS KOMME I GANG

Udfyld formularen og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe med at udvikle lederne i jeres organisation.
Har du lyst til en snak? Ring på +45 3348 8879.