GODE
LEDERE
ER IKKE
FØDT,

DE ER
UDDANNEDE

Vi Uddanner 150.000 Gode Ledere År efter År

I The Ken Blanchard Companies, uddanner vi de bedste ledere i verdenen. Vi udbyder det mest alment benyttede uddannelsesprogram og service til ledelsesudvikling der leverer reel ROI for jeres uddannelsesinvestering.

SLII®

Lær dine ledere vigtigheden i at bruge den rigtige ledelsesstil for at bidrage til deres teammedlemmers udvikling.

LÆR MERE

NYE LEDERE

Sørg for at dine nye ledere starter i det rigtige spor ved at give dem de ledelseskompetencer det kræver for at blive effektive ledere.

LÆR MERE

SELVLEDELSE

Styrk alle dine medarbejdere til at blive selvledende så de tager ansvar og ejerskab for at nå deres egne mål.

LÆR MERE

Hvorfor Har Du Brug For
Gode Ledere?

Ledere drivkraften i dit firma. De har en essentiel, central rolle der sikrer operationel succes på tværs af organisationen.

Ledere skal kunne oversætte den strategiske vision og mål lavet af toplederne til en operationel plan i deres team. De skal vide hvordan man engagerer og styrker sine medarbejdere for at opnå resultater. Slutteligt skal de sørge for at videreudvikler deres medarbejdere for at sikre succes for firmaet på den lange bane og etablere fremtidig ledelse.

DERFOR
Hvis du ikke har gode ledere, så har du et seriøst problem. Dårlige ledere koster tid, talent og penge for din organisation.

Gode ledere

kan ændre alt

Skab en PASSIONERET, PRODUKTIV ARBEJDSSTYRKE.

Gode ledere ved hvordan de motiverer og inspirerer deres teammedlemmer, og samler dem omkring en fælles vision og mål.

FREMDRIV RESULTATER

Gode ledere fører til øget medarbejderengagement og -fastholdelse, forbedret produktivitet og bedre resultater på bundlinjen.

SKAB ET FANTASTISK ARBEJDSMILJØ

Gode ledere etablerer en arbejdskultur centreret om tillid, samarbejde og fortsat læring, hvilket hjælper jer til at tiltrække og fastholde de bedste talenter.

RESULTATER FOR VORES KUNDER

“Siden vi begyndte at bruge uddannelse i SLII® og Styrk Tillid fra Blanchard, har vi set en kæmpe indvirkning på vores virksomhedskultur og bundlinjeresultater.”

- Garry Ridge, CEO WD-40 Company

“Vores lange, tillidsfulde partnerskab med The Ken Blanchard Companies har ført os til at lave transformerende ændringer der har holdt os konkurrencedygtige i den omskiftlige telebranche.”

- Charl Cuyler General Manager: Talent and Learning MTN Group--South Africa

“Forsat forbedring af vores interne processer er i gang. The Ken Blanchard Companies har udstyret os med en metodologi der kontinuerligt forbedre vores folk. Intet mindre end fremragende!”

- Marty Jakosa, Manager, Human Resources and Organizational Development Foster Farms

SÅDAN ARBEJDER VI MED JER

Du fortæller os om jeres mest kritiske udfordringer og så arbejder vi med at designe en plan der opnår succes i de pågældende områder, og hjælper dig hele vejen igennem.

Mød vores
Grundlægger

Ken Blanchard has uniquely influenced the day-to-day management of people and companies throughout the world. He is a prominent author, speaker, and business consultant, admired for his groundbreaking research and thought leadership.

Mød Ken