GODE LEDERE

OPBYGGER GODE ORGANISATIONER

ALLE FORTJENER EN GOD LEDER

En god leder eller en dårlig leder, påvirker alle aspekter af jeres forretning: Medarbejderengagement, produktivitet, omsætning og resultater. God ledelse sker som regel ikke af sig selv. Ledere er ikke født med en viden om, hvordan de skal støtte, udvikle og motivere deres medarbejdere.

I The Ken Blanchard Companies mener vi at alle fortjener at arbejde for en god leder. Vi er et ledelsesuddannelses- og udviklingsfirma med over 35 års erfaring i at uddanne de bedste ledere verden over. Disse ledere lærer hvordan de får det bedste frem i deres medarbejdere, skaber gode arbejdspladser og leverer resultater på bundlinjen.

Hvorfor Blanchard?

Vores mission er at få gode ting til at ske hos alle vores kunder. På alle niveauer i vores organisation yder vi en ekstra indsats, for at overgå vores kunders forventninger.

 • Gennemprøvet, Tidstestet Indhold
  Med to af de mest brugte ledelsesværktøjer i verden, SLII® og The One Minute Manager, samt forskning og udvikling af programmer inden for tillid, motivation, forandring og kundeservice, har vores indhold vist gang på gang at levere værdifulde ROI for jeres investering.
 • Enkle og Stærke Modeller
  Baseret på flere års forskning og erfaringer, tilbyder vores lederudviklingsprogrammer enkle modeller og stærke budskaber, der er nemme at forstå, nemme at huske og nemme at anvende med det samme.
 • Fokus på Ledere
  Lederne er kernen i jeres firma. Vores lederudviklingsprogrammer kan hjælpe dem til at blive effektive operationelle ledere, samtidig med de opdyrker et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere.
 • Bredde og Dybde af Erfaring
  Vores team af eksperter leverer relevante lederudviklingsprogrammer til at hjælpe organisationer med at opbygge en arbejdsstyrke, der er engagerede og produktive, og som skaber resultater.

MØD VORES TALENTFULDE TEAM

Vores team er dedikeret til at levere lederudviklingsprogrammer, der hjælper kunderne med at nå deres mål og som samtidig overgår deres forventninger, .

Henriette Klein-Ipsen
Seniorrådgiver
Henriette er passioneret omkring udvikling af ledere og medarbejdere med fokus på øget selvindsigt, der hjælper til mere målrettet kommunikation i forhold til egne- såvel som til teammedlemmers behov. Henriette underviser store såvel som mindre offentlige- og private virksomheder, HR konsulenter, konsulenthuse og globale virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Henriette er certificeret Master Trainer i SLII® og er ansvarlig i Danmark for koncepterne fra The Ken Blanchard Companies.