DEN RIGTIGE MOTIVATION

STYRKER ENGAGEMENTET

HVORFOR HAR DEN RIGTIGE MOTIVATION BETYDNING?

Uengagerede medarbejdere koster organisationer milliarder af kroner årligt. Det til trods har de fleste ledere ingen idé om hvordan de identificerer problemet eller ændrer på situationen. Nøglen til engagement er kvaliteten af en medarbejders motivation på arbejdspladsen. Optimal Motivation® programmet lærer jeres ledere hvordan de aktiverer et højere motivationsniveau, der bevist øger engagementet og dermed den overordnede performance i organisationen.

Optimalt motiverede medarbejdere i en organisation er 3 x så tilfredse med deres job, 3 x så kreative og 10 x så engagerede.*

MOTIVATION ER EN FÆRDIGHED

Motivation eller mangel på samme, er kernen i alt en medarbejder foretager sig eller ikke foretager sig. Motivation kommer i forskellige former og det er kvaliteten af motivationen der påvirker resultaterne. Når ledere forstår hvordan motivationen fungerer i en organisation og hvordan man hjælper medarbejderne med at skifte indstilling, der medfører et mere optimalt motivationsniveau, skaber de et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er selvmotiverede i forhold til at opnå deres mål, opretholde et højt præstationsniveau og blomstre på det personlige plan.

Motivational training for employees increases engagement | Ken Blanchard

FORØG MEDARBEJDERENGAGEMENT

Den optimale motivation i det daglige, er det der giver energi og øger medarbejderengagement og arbejdspassion.

Optimal motivation in organizations improves well-being | Ken Blanchard

FORØG VELVÆRE

Ved at kunne facilitere motivationssamtaler, kan lederen forøge teammedlemmernes positive energi, vitalitet og overordnede velvære.

Increase productivity with motivational training for employees | Ken Blanchard

FORØG PRODUKTIVITET & MEDARBEJDERFASTHOLDELSE

Optimalt motiverede medarbejdere er mere produktive, opnår bedre og højere kvalitetsresultater, og er mere tilbøjelige til at forblive i organisationen.

SKAB ET ARBEJDSMILJØ
HVOR MEDARBEJDERE TRIVES

Vi ved, at det er svært at vende udfordringer der omhandler medarbejdernengagement. At have den rigtige motivation er løsningen.

Optimal Motivation programmet hjælper jeres ledere med at skifte fra “Hvordan motiverer jeg medarbejdere?”til at forstå de forskellige grunde, der motiverer den enkelte og hjælpe dem med at skifte til den optimale motivation, så de opnår deres fulde potentiale.

Udover, at lære medarbejdere at skifte indstilling og opnå Optimal Motivation, lærer lederen også hvordan de selv skifter deres egen motivation. En leder der ikke selv er optimalt motiveret er næppe istand til at motivere sines medarbejdere.

Baseret på den seneste forskning om hvad der skaber motivation for mennesker, har vores eksperter udviklet et effektfuldt program, der lærer ledere de tre færdigheder de har brug for til at aktivere optimal motivation i deres medarbejdere.

3 skills for motivating employees in the workplace | Ken Blanchard

Klar til at komme i gang?

Optimal Motivation programmet vil lære jeres ledere at skifte mellem optimal motivation for dem selv og for dem, de leder, for herved at øge medarbejderengagement og produktivitet.

*The Economics of Wellbeing by Tom Rath and Jim Harter, 2010
Positive Intelligence, Harvard Business Review, 2013