GOD LEDELSE

ER BASERET PÅTILLID

Lider Jeres Virksomhed
Af Mangel På Tillid?

Tillid er fundamentalt i alle former for relationer og det er især vigtigt på arbejdspladsen. Det der rent faktisk er den mest afgørende faktor i forhold til medarbejderomsætning, er om lederen og medarbejderen har et tillidsfuldt forhold. Vores Styrk Tillid workshop lærer dine ledere, hvordan man opbygger tillidsforhold til andre. Mere tillid medfører øget engangement og kreativitet.

82%af medarbejdere siger, at de ikke stoler på, at deres chef siger sandheden, og 45% af medarbejdere siger, at mangel på tillid til ledelsen er det problem, der påvirker deres arbejdspræstation mest.*

Vi ved alle hvordan en organisationen, der mangler tillid ser ud: Ledere tilbageholder information, medarbejdere taler bag hinandens ryg, folk er bange for at dele bekymringer og ingen tager ansvar. Alt sammen noget, der resulterer i lav arbejdsmoral, faldende produktivitet, høj medarbejderomsætning og et usundt arbejdsmiljø.

Til sammenligning oplever organisationer med høj tillid 32 x højere risikovillighed, 11 x så mange innovative tiltag og 6 x så høj præstation.****

Gør Tillid til Fundamentet

Når der er et tillidsfuldt forhold mellem teammedlemmer og deres ledere, har I fundamentet til at bygge en succesrig organisationen med højt samarbejdsniveau, øget kreativitet, risikovillighed og en mere effektiv udførelse af virksomhedsstrategien. Herudover forøget engagement og loyalitet til jeres organisation.

ØGET
PERFORMANCE

Medarbejdere der stoler på deres ledere, har højere engagement og giver frivilligt en større indsats.

FASTHOLD
TALENTER

Der er større chance for at medarbejdere bliver i organisationen og anbefaler det som et godt sted at arbejde.

OPDYRK KREATIVITET
& INNOVATION

Medarbejdere der føler sig tilstrækkeligt trygge til at kommunikere mere åbent, er mere villige til at dele deres bedste idéer og tage initiativ.

TILSKYND
SAMARBEJDE

Et tillidsfuldt arbejdsmiljømiljø får kollegaer og teams til at hjælpe hinanden og samarbejde om at få tingene gjort.

Hvordan udvikler man
tillidsfulde
relationer?

Vi ved, hvor vigtigt tillid er i alle relationer. Vores Styrk Tillid program kan hjælpe jeres ledere med at lære hvordan de opdyrker tillidsfulde relationer til deres medarbejdere på arbejdspladsen, og hvordan man reparerer tilliden hvis den har været brudt.

Baseret på mere end tre årtiers forskning, har vores tillidseksperter udviklet en ligetil og stærk tillidsmodel, der giver et fælles sprog og ramme til alle medarbejdere. Modellen fokuserer på specifikke adfærdsmønstre der opbygger tillid.

Gennem Styrk Tillid programmet bliver man i stand til at forstå, hvordan ens egen adfærd kan være med til at opbygge eller nedbryde tillid, og man kan identificere de områder der trænger til forbedring.

Klar til at komme i gang?

Styrk Tillid vil lære jeres ledere og teammedlemmer, hvordan man opbygger solide relationer bygget på tillid.

*Edelman Trust Barometer, 2013
** The How Report, 2016