STYRKEN I OS

Arbejdsteams fejler 60% af gangene

Initiativer i teams fejler ofte i at nå deres mål af flere forskellige årsager: ingen følelse af et fælles formål, uklare roller, mangel på gensidig ansvarlighed eller ineffektiv ledelse. Vores Teamledelse program lærer jeres ledere at anvende den rigtige ledelsesstil i forhold til hvor deres team er udviklingsmæssigt. Dette vil forbedre kommunikation, øge produktivitet og succesfuldt lede initiativer i teams.

54% af medarbejdere bruger op til 43% af deres arbejdsdag på teammøder og hele 34% bruger op til 50% af tiden på teammøder.*

42% modtager sjældent eller aldrig træning
i hvordan man leder teams.*

At være i stand til at lede produktive teams, i en hvilken som helst organisation, er kritisk i forhold til at udnytte styrken af de enkelte teammedlemmer, adressere tværfunktionelle udfordringer, og få arbejdet gjort.

HØJTYDENDE TEAMS
ER EN KONKURRENCEFORDEL

Højtydende teams giver jeres organisation mulighed for at udnytte teammedlemmernes mange færdigheder, styrker og erfaringer, til at løse komplekse organisatoriske udfordringer, udføre opgaver hurtigere, optimere beslutningstagning, forbedre kreativiteten og konsekvent producere bedre resultater.

High performing team leadership styles improve team collaboration” width=

FORBEDRET
SAMARBEJDE

Højtydende teams komplimenterer hinandens færdigheder, styrker og erfaringer. Dette resulterer i en helhed, der er meget større end enkeltelementerne i teamet.

Adopt a team leadership model to achieve superior results | Ken Blanchard” width=

OPNÅ BEDRE
RESULTATER

Effektive teams er selvstændige og ansvarlige, de når konsekvent deres mål og leverer bedre resultater.

Team leadership skills can increase teamwork and innovation” width=

ØGET
INNOVATION

Ved at samarbejde deler teammedlemmerne deres idéer, talenter, synspunkter og brainstormer sig frem til kreative løsninger på komplekse problemer.

Team leadership training leads to consistently high performing teams” width=

KONSEKVENT HØJ
PERFORMANCE

Teammedlemmer der har været en del af et fastforankret, højtydende team, deler færdigheder og udnytter kompetencer på tværs af organisationen.

OPTIMER JERES
TEAM PERFORMANCE

Vi ved at I gerne vil have jeres teams til at samarbejde effektivt på tværs af organisationen, og vores Teamledelse program kan hjælpe jeres organisation til at opbygge højtydende teams.

Teamledelse er et færdighedsbaseret, praktisk-orienteret program, designet til at hjælpe jeres teamledere med den proces, de værktøjer og ledelsesmæssige færdigheder de har behov for, til at selvstændiggøre deres teammedlemmer, øge produktiviteten og øge succesen af jeres teaminitiativer.

Baseret på dybdegående forskning af hvordan gode teams arbejder, lærer jeres ledere på Teamledelse programmet de forudsigelige stadier af teamudvikling og de team-ledelsesstile, der er behov for at et team bevæger sig frem hurtigt og succesfuldt.

Team performance process team leadership model | Ken Blanchard” class=

Klar til at komme i gang?

Teamledelse programmet vil lære jeres ledere at udvikle de færdigheder inden for lederskab, der er nødvendige for at skabe, støtte og lede højtydende teams.

*The Critical Role of Teams, The Ken Blanchard Companies